HUMAN DESIGN ACCELERATOR

Je struikelt over wat we allemaal zouden moeten en mogen doen om alles uit ons leven te halen. Hoe je werkweek eruit zou moeten zien, hoe je jezelf op 1 moet zetten, hoe je je mindset kan trainen. Veel hele mooie adviezen. Wat Human Design je leert, is dat niet elk advies goed is voor iedereen.

Het Human Design systeem laat zien dat we allemaal een uniek ontwerp hebben en met een andere reden op deze aarde zijn.

Ieder heeft een eigen Human Design met een strategie waardoor je in eigen uniekheid kan stappen. Het reikt je de sleutels en tools aan om te leven zoals je ontworpen bent. Het is vervolgens aan jou om het toe te passen en te ontdekken wat het voor jou betekent.

Jouw design is zeker geen hokje waar je instapt, het is een experiment. Het is verleidelijk om je volledig onder te dompelen in alle kennis die er beschikbaar is met het risico dat je erin verdwaalt en vastloopt op de ‘hoe’.

Ik leer je hoe je je design integreert in je leven. Want ik geloof dat wanneer je vanuit je strategie en autoriteit gaat leven er zoveel meer uit het leven te halen valt.

De Human Design accelerator brengt jou in beweging om volgens je design te gaan leven en werken.

In deze community ga je met likeminded human designies de stap van kennis naar integratie maken in jouw leven.

Zodat je daadwerkelijk gaat zien en voelen wie jij van nature bent, wanneer je in je superpowers zit en wanneer je in je valkuilen stapt door jouw prachtige experiment aan te gaan.

Het gaat je in beweging brengen en houden naar een leven waarin je de handvatten hebt om in je eigen kern te blijven en een leven te bouwen waar je nu nog van droomt.

Hester van Rooijen

Human Design Expert
Coach

Deze accelerator is voor

Z

Je weet dat er iets groots op jou te wachten staat, het voelt alleen als buiten je bereik, en je worstelt met het vertrouwen dat dit er ook echt voor jou is.

Z

Je bent nieuw in Human Design, of je hebt al uren kennis gebinged. Het lijkt maar niet te integreren in je leven en je worstelt om je strategie te volgen en je “autoriteit” te “horen”.

Z

Je hebt je aangemeld voor programma’s en andere coachingsprogramma’s, en je was teleurgesteld dat je niet de resultaten kreeg waar je op hoopte. Geen one size fits all maar by design voor jou op zodat je weet hoe je je struggles kan omzetten in plezier.

Z

Je ervaart gedoe in relaties en samenwerkingen en je vraagt je af waardoor dit elke keer komt. Je transformeert jouw relaties tot magie. Je vindt de handvatten om persoonlijke en zakelijke relaties te bouwen die voor jou werken. Geen gedoe maar verbondenheid!

Z

Zelfs wanneer je het allemaal weet en ook echt wel weet wat er moet gebeuren, toch, worstel je met uitstelgedrag, gebrek aan focus, zelfsabotage en gebrek aan actie…

Z

Je worstelt met het uit je hoofd komen en in het LICHAAM komen, wat is nu logica en wanneer spreekt je lijf?

De inzichten en begeleiding die je ontvangt zijn de sleutel tot jouw persoonlijke groei. Ontwikkel jezelf tot de beste versie van jezelf, met een gezonde energiebalans waardoor je veel meer kalmte ervaart.

  HD Accelerator

  Human Design is een prachtige manier om de tastbare resultaten te krijgen waar je naar op zoek bent; in je werk, je bedrijf, de impact die je maakt, de relaties die je aangaat en ook overvloed. Alleen is de valkuil het verstrikt raken in de kennis en het beginnen bij details in je design.

  In deze Human Design accelerator ga je onder begeleiding met een groep human designies je experiment aan. Dus je leer niet alleen over je design, je gaat het ook leven.

  In de accelerator ga je puzzelstukken leggen op een manier die je leven, relaties en succes verandert. Hier begint jouw transformatie.

  Het is geen platform waar je vooral in je eentje video’s gaat kijken. Hester biedt ondersteuning, live lessen en exclusieve ervaringen voor deelnemers.

  De HD accelerator is interactief en zet integratie centraal in een krachtige community zodat jij de ideale omgeving hebt om te groeien, te delen wanneer je even vastloopt en bad-ass stappen te zetten. Het is een programma dat 6 maanden duurt met natuurlijk optie tot verlenging.

  Waar je samen met anderen je puzzelstukken gaat leggen en je het gaat integreren in je leven en je werk zodat je verandering ervaart.

  De plek waar je leert volgens jouw regels te leven en te spelen en waar je al je vragen mag stellen. Teveel mensen laten 50% van zichzelf achter wanneer ze de deur verlaten.

  Zorg dat jij niet langer één van die mensen bent, want er zit zoveel meer in jou dat eruit wil!

  In de accelerator…

  Z

  leer je hoe je in afstemming kan leven met jouw unieke design, zodat je de vrijheid kunt ervaren om te zijn wie je werkelijk bent.

  Z

  begrijp je wat jouw doel en unieke gaven zijn, en hoe jij bedoeld bent om dit aan de wereld te laten zien.Begrijp je wat jouw doel en unieke gaven zijn, en hoe jij bedoeld bent om dit aan de wereld te laten zien.

  Z

  stop je met streven en vechten voor succes, neem je afstand van de ‘hoe het moet’ en ‘hoe anderen het doen’ en ga je doen en ervaren wat er gebeurt als je gaat doen waar je gelukkig van wordt.

  Z

  voel je de energie, het doel, de creativiteit en de vreugde die gepaard gaan met het leven in afstemming, zodat je die impact gaat maken waarvan je diep van binnen weet dat je er toe in staat bent.

  Z

  creëer je het leven, de vrijheid, de carrière en de relaties die je wenst (en weet dat je verdient).

  Z

  geef je jezelf toestemming om jezelf te zijn en voel je een diep vertrouwen in je eigenwaarde en waarde en dus ook financieel.

  Z

  laat je de patronen, gedragingen en identiteiten los die niet langer bij je horen en die je klein houden of verlammen.

  Z

  bouw je een gezonde relatie op met jezelf en anderen.

  HD Accelerator

  De Human Design Accelator is een community waarin je je met likeminded Human Designies in je experiment duikt waardoor je de stap zet van waar je nu staat naar waar je van droomt.

  It gets you to move, omdat je je design gaat leven in plaats van weten onder begeleiding van Hester en andere experts.

  Ben je klaar om je leven voor altijd te veranderen door de kracht van je Human Design te gebruiken?

  De investering

  6 maanden toegang:

  €1333,- 

  of betaal maandelijks € 233,- 6 termijnen lang

  Je ontvangt:

  K

  1-op-1 kick-off van 60 minuten met Hester

  K

  1x maandelijkse groepscoaching call met Hester

  K

  2x maandelijkse groeps Q&A’s met Hester

  K

  Toegang tot 1x live dag met de groep op een prachtige locatie in Nederland

  K

  6 maanden lang exclusieve toegang tot de community in Circle

  K

  Recordings van de lives en Q&A’s (tot één jaar terug)

  K

  Toegang tot basismodules die jou in meer detail uitleg geven over je Human Design + bonusmateriaal

  K

  Bonus: Live calls met experts die in hun vakgebied experts zijn en werken met Human Design

  Wil je na 6 maanden blijven in deze heerlijke community? Dat kan! Je ontvangt een maand voor het einde een prachtig verlengingsaanbod, dat per maand opzegbaar is.

  Ik wil 1-op-1 werken

  Wil je naast de accelerator liever met Hester 1-op-1 aan de slag? Omdat je weet van jezelf dat je dat extra zetje gewoon nodig hebt om in beweging te komen, omdat je weet van jezelf dat je liever 1-op-1 samenwerkt of omdat je een specifieke hulpvraag hebt waar je liever 1-op-1 begeleiding bij ontvangt.

  Dan kan je het Human Design Intensive traject kiezen.

  Je bent dan deelnemer van de accelerator èn ontvangt 1-op-1 coaching van Hester voor 6 maanden.

  Je ontvangt:

  K

  Alles in het HD Accelerator pakket

  K

  Je eigen persoonlijke Human Design Blauwdruk van ca. 100 pagina’s

  K

  Een 1-op-1 kick-off call van 120 minuten waar we op basis van jouw ontvangen blauwdruk en je hulpvraag een krachtige aftrap doen van je intensive traject.

  K

  Maandelijks een 90-minuten of tweewekelijkse 45-minuten coachcall met Hester.

  K

  Whatsapp coaching – waarin je vragen kan stellen en updates kan geven over hoe het gaat en waar je tegen aanloopt.

  De investering

  6 maanden 1:1 coaching + toegang:

  €2999,- 

  of betaal maandelijks € 522,- 6 termijnen lang

  Wie is Hester

  Hester is Human Design expert, coach, change specialist en BG5 expert in wording.
  Hester is een multipassionate met een heleboel energie.

  Haar unieke mix van energie, haar people skills (4) en haar diepe begrip van het Self (2), maakt dat ze de natuurlijke gave heeft om jou te begrijpen en te zien welk goud er in jou zit.

  Ze ziet potentieel en hoe je daarnaar leeft. Haar liefde voor actie brengt jou in beweging zodat je doet waar je echt gelukkig van wordt. Ze houdt van complexe vraagstukken en weet precies wat er beter kan en welke potentie er is, of dat nou op de werkvloer is of 1-op-1.

  Met haar charme en plezier krijgt ze mensen en groepen in beweging, en bouwt ze samen met jou aan een stevig fundament.

  Ze droomt ervan dat Human Design algemeen gedachtegoed is binnen de wereld bedrijven zodat iedereen vanuit zijn of haar eigen unieke design kan floreren.

  Haar visie is om Human Design algemeen gedachtegoed te maken zodat mensen meer vertrouwen op de autoriteit in zichzelf en deze niet langer buiten zichzelf leggen. Zodat je vertrouwt op je eigen beslissingen en in je eigen wijsheid gaat staan.